Wat is domotica


 

Maak van uw huis een slimme thuis aan de hand van een geïntegreerd domotica systeem dat al uw technische voorzieningen met elkaar verbindt. Door middel van het instellen van specifieke regels kan u uw huis en al haar apparaten makkelijk automatiseren waardoor u het leven een pak eenvoudiger en aangenamer maakt. Aan de hand van sensoren kunnen apparaten met elkaar communiceren en handelen volgens vooraf ingestelde parameters zoals het weer buiten, de temperatuur in huis, aanwezigheid of tijdstip van de dag.

 

Voordelen


 

comfort

Het grootste voordeel van een domotica systeem is het creëren van comfort. Denk alvorens de installatie goed na aan welke zaken u behoefte heeft en hoe u uw leven aangenamer zou kunnen maken, voor vandaag maar ook voor morgen.

 

eenvoud

Heel wat apparaten kunnen erg gemakkelijk en snel vanop afstand worden bediend. Door het vooraf instellen van regels en parameters hoeft u zich zelfs helemaal geen zorgen meer te maken. Domotica doet alles automatisch voor u.

 

veiligheid

Met een domotica systeem kan u met een gerust hart uw huis verlaten. Het systeem houdt alles in de gaten voor u en alarmeert u wanneer nodig. Ook zet onze firma sterk in op de zogenaamde cyber security. Waarmee we door middel van een firewall zorgen dat uw privé netwerk en domotica beveiligd is tegen ongewenste gasten.

 

besparing

Met domotica kan er heel wat geld uitgespaard worden. Aan de hand van sensoren detecteert uw systeem de aanwezigheid in huis. Geen nood om het licht te laten branden of de muziek te laten afspelen als er niemand in de kamer is.

 

 

CONTACTEER ONS

Besturing


Bedien uw domotica systeem van op afstand, waar en wanneer u maar wilt.

  • Smartphone: Uw domotica systeem altijd op zak met uw smartphone. Ook wanneer u het huis uit bent.
  • Tablet: Toch liever een groter scherm? Regel uw apparaten met uw tablet (Apple of Android).
  • Touch screens: Plaats een touch screen op een plek naar keuze in uw woning en bedien al uw toestellen vanuit 1 punt. Deze strategisch gekozen vaste touch screens blijven altijd op positie en kunnen geen platte batterij hebben wanneer u bijvoorbeeld de videofoon wenst te beantwoorden.
  • Afstandsbediening: Een universele en vooral eenvoudig bedienbare afstandsbediening zal u in staat stellen om zorgeloos tv te kijken maar tevens ook de gordijnen te sluiten of de verlichting te dimmen vanuit de zetel.

Onze merken


HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

CONTACTEER ONS!