Veilig thuis komen


 

Sluit de deur met een gerust hart achter u. Met domotica kan u het controleren van de ramen en deuren, het uitschakelen van alle apparatuur en het aanzetten van het alarm achterwege laten als u uw woning verlaat. Uw domotica systeem kan dit voor u.

Aan de hand van aanwezigheids- en bewegingssensoren detecteert uw domotica systeem of er iemand in huis is of niet. Indien er nog ramen of deuren open staan, krijgt u hiervan een melding en kan u deze met een druk op de knop automatisch sluiten. Eenmaal alles gesloten is, wordt het alarm ingeschakeld. Wanneer het systeem de indruk heeft dat er iets niet in orde is in uw woning, wordt u gealarmeerd.

 

Met een alles-uit-knop worden alle apparaten uitgeschakeld die niet moeten werken wanneer u weg bent, de verwarming wordt een stand lager gezet en alle lichten en muziek worden gedoofd. Zo wordt er geen onnodige energie verbruikt wanneer u weg bent. Ook schade aan toestellen of een water- of gaslek worden tijdig gedetecteerd om gevaar in huis te voorkomen. Vanaf het moment dat er gevaar dreigt, wordt u op de hoogte gebracht.

 

U kan steeds uw woning op afstand in het oog houden door middel van camerabeelden die u op elke moment kan opvragen. Zo heeft u meteen een zicht op wat er in en rond uw woning gebeurt. Aan de hand van een grondplan van uw huis kan u via uw laptop of tablet steeds zien welke ramen en deuren open staan en in welke kamers er beweging is.

 

Ook als u op vakantie bent, hoeft u zich geen zorgen te maken. Met de vakantie-modus spelen uw dagdagelijkse rituelen zich af in huis alsof u nooit bent vertrokken. Uw domotica systeem neemt zolang u dat wenst een opname van uw woning. Elke actie die door uw verlichting, zonnewering, rolluiken of gordijnen wordt uitgevoerd, wordt geregistreerd en opgeslagen. Wanneer u uw woning voor langere tijd verlaat, kan u ervoor kiezen om deze acties te laten uitvoeren zodat dat het lijkt alsof er steeds iemand thuis is.

KOM BIJ ONS LANGS EN WIJ KIJKEN WAT MOGELIJK IS

MAAK EEN AFSPRAAK

2n toegangscontrole


Siedle videofonie


Integratie met alarmsystemen


Onze merken


HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

CONTACTEER ONS!