Total Concept

Logo-ShortDomation is een jong en dynamisch serviceverlenend bedrijf gespecialiseerd in advies over domotica en integratie van domotica systemen. Als bedrijf zorgen wij voor de begeleiding vanaf het conceptmatig ontwerp tot de uiteindelijke integratie en programmatie van het domotica project.

 

 
 
 
 
Advies

De wereld van de domotica is nog steeds in volle ontwikkeling waardoor er verschillende types en merken van domotica systemen op de markt te vinden zijn. Wij maken er een prioriteit van om deze wereld voor u “in kaart te brengen”. Samen met u overlopen wij de verschillende systemen en zien we welk systeem het beste aan uw noden en behoeften voldoet.

 

Integratie

Een domotica systeem is meer dan de bediening van verlichting, gordijnen en rolluiken. Domation zorgt voor het naadloos aan elkaar koppelen van alle technieken in uw woning of gebouw. Samen met de installateur van uw verwarming, alarm, airco, zwembad, enz. bekijken wij de verschillende mogelijkheden om een koppeling tot stand te brengen.

 

Programmatie

Door de verscheidenheid aan systemen zijn de programmatiemethode ook zeer uiteenlopend. Dankzij onze jaren lange ervaring hebben wij kennis opgedaan van verschillende domotica systemen en hun bijhorende programmatie. Hierdoor kunnen wij ook het hele systeem naar uw wensen programmeren.

 

Total Concept

Wij u kunnen begeleiden vanaf het ontwerp van het systeem en nadien ook de installatie en programmatie uitvoeren. Zo hebt u één aanspreek punt en geen zorgen meer over de verschillende technieken. Domation bundelt al deze voor u tot één totaalconcept.

There are no comments for this article.

Leave a Reply