Leer Domation kennen


Bij Domation wordt u van begin tot einde bijgestaan met het instellen van uw domotica systeem. Wij helpen u vanaf het conceptmatig ontwerp tot de uiteindelijke integratie en programmatie van uw domotica project. Uiteraard kan u na de installatie steeds bij ons terecht voor opvolging en herstellingen.

Zo gaan wij te werk

Advies


De wereld van de domotica is nog steeds in volle ontwikkeling waardoor er verschillende types en merken van domotica systemen op de markt te vinden zijn. Wij maken er een prioriteit van om deze wereld voor u in kaart te brengen. Samen met u overlopen wij de verschillende systemen en mogelijkheden en zien we welk systeem het beste aan uw huidige en toekomstige noden en behoeften voldoet.

01

Bekabeling


Een domotica systeem werkt aan de hand van een dubbele bekabeling. Domotica heeft namelijk naast een klassieke voedingslijn ook een datalijn nodig. Die laatste lijn geeft signalen door en vormt de verbinding tussen de verschillende onderdelen. Zo weet uw systeem welke taken uitgevoerd moeten worden. Domation plaatst deze extra bekabeling voor u.

02

Integratie


Zonder integratie van technieken kan domotica niet tot stand komen. Domation zorgt voor het naadloos aan elkaar koppelen van alle technieken in uw woning. Samen met de installateur bekijken wij de verschillende mogelijkheden om een koppeling tot stand te brengen.

03

Programmatie


Door de verscheidenheid aan systemen is de programmatiemethode ook zeer uiteenlopend. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis opgedaan van verschillende domotica systemen en hun bijhorende programmatie. Hierdoor kunnen wij ook het hele systeem naar uw wensen programmeren.

04

Nazorg


Eenmaal uw domotica project is afgerond, staan wij nog steeds tot uw dienst om aanvullend advies te geven en aanpassingen uit te voeren indien nodig.

05

3 pijlers waar wij naar streven


COMFORT

Wij willen dat u zich goed in uw huis voelt, vandaag maar ook morgen. 1 van de grootste voordelen van domotica is het creƫren van comfort. Wij denken samen met u na hoe wij dit voor u kunnen verwezenlijken.

EENVOUD

Domotica moet u het leven makkelijker maken, niet moeilijker. Bedien al uw apparaten van op afstand met 1 druk op de knop of laat alles automatisch gebeuren. Vertel ons wat u graag wil en wij doen de rest.

VEILIGHEID

Met een domotica systeem kan u met een gerust hart uw huis verlaten. Wij zorgen ervoor dat alles loopt volgens plan en dat u op de hoogte wordt gebracht als dat nodig zou zijn. Ook de veiligheid van uw systeem ligt bij ons in goede handen.

Leer ons kennen


HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

CONTACTEER ONS!