Een gezellige avond creëren


 

Na een drukke dag wilt u even uw hoofd leeg maken en nergens meer aan denken. Domation lost dit voor u op. Door het configureren van verschillende situaties worden al uw apparaten op elkaar afgestemd en worden de instellingen van uw toestellen opgeslagen om dagelijks te hergebruiken.

Stel, het is avond en u bent in uw keuken, klaar om voor iedereen een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Met 1 druk op de knop gaan de lichten in de keuken aan zodat u niet in uw vingers snijdt en uw favoriete afspeellijst galmt door de speakers.

 

Het eten is klaar en u roept iedereen naar de eetkamer voor een gezellige diner en een babbel. Met 1 druk op de knop worden de lichten in de keuken gedimd en gaan de lichten in uw eetkamer aan. Uw afspeellijst wordt gewisseld met rustigere muziek en het volume gaat omlaag zodat iedereen elkaar goed kan verstaan.

 

Na de heerlijke maaltijd kruipt iedereen gezellig samen in de zetel voor een leuke film. Met 1 druk op de knop gaan de lichten in de keuken en eetkamer uit en wordt er sfeervolle verlichting aangestoken in de leefruimte. De open haard gaat aan en de verwarming wordt paar graden lager gezet zodat de temperatuur in de kamer aangenaam blijft. Als de televisie wordt aangezet, stopt de muziek met spelen. Tijd om een film te kiezen. Door uw surround sound systeem lijkt het alsof jullie zelf in de film zitten.

Wat een ervaring!

KOM BIJ ONS LANGS EN WIJ KIJKEN WAT MOGELIJK IS

MAAK EEN AFSPRAAK

Geïntegreerde afstandsbediening


Geïntegreerde TV toestellen


Geïntegreerde open haard


Onze merken


HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

CONTACTEER ONS!