Ipad Remote

Ipad Remote

Ipad Remote
Ipad Remote

Met de ‘iPad Remote’ bieden wij u de ideale oplossing om al uw toestellen te bedienen met uw iPad. Dit kan gaan van uw tv-toestel tot uw centrale verwarming. Wij maken voor u een voorstel op maat…

 

 

Eenvoud & Comfort

 

Ergert u zich soms ook aan de hoeveelheid afstandsbedieningen op uw salontafel? Weet u niet meer welke afstandsbediening welk toestel bedient? Domation biedt met de iPad Remote een gepast antwoord op dezedagelijkseergernissen. Via een eenvoudige applicatie kan u al uw audio-videotoestellen bedienen. Wenst u een dvd af te spelen, een opname te bekijken of gewoon naar uw muziek te luisteren? Door één eenvoudige klik worden al uw apparaten aangezet en automatisch naar de juiste ingang geschakeld.

De iPad Remote bedient uw toestellen via het draadloos netwerk. Dit maakt dat u niet hoeft te richten naar uw systeem, maar vanuit uw zetel de gewenste handelingen kan doen.

Met het enorme aanbod aan digitale televisiekanalen is het moeilijk het overzicht te bewaren. Met de iPad Remote is het onnodig de zendernummers van de verschillende tv-kanalen te onthouden. Op uw iPad krijgt u een overzicht met de icoontjes van alle zenders die u ter beschikking heeft. Via één aanraking verandert u snel en eenvoudig naar een ander kanaal. Dit maakt dat u voluit kan genieten van het volledige gamma aan zenders dat in uw pakket van digitale televisie zit.

Met de iPad Remote is zappen terug in!

 

Opties:

 

Touchpad
Via het iPad Remote Touchpad kan u uw toestellen ook blind bedienen. Door eenvoudige handelingen (1x tikken, swipen, …) kan u uw systeem laten pauzeren, door de menu’s navigeren, doorspoelen, …

 

Preview scherm
Wenst u op het scherm van uw iPad te zien wat er op uw TV-scherm komt? Dit kan met het iPad Previewscherm. Het navigeren door uw digitale tv-menu’s wordt nog eenvoudiger doordat deze ook getoond worden op de iPad Remote.

 

Maatwerk
De iPad Remote geeft een heel nieuwe dimensie aan een afstandsbediening. Op aanvraag kan Domation de integratie van andere systemen ook mogelijk maken. Zo kan u met uw iPad de verlichting, verwarming, HVAC van uw domotica systeem bedienen.